Het customizen van motorfietsen is de grote passie van Custom Motoren. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het onderhouden en modificeren van motorfietsen en denken graag met je mee over jouw droomontwerp. Custom Motoren heeft ervaring met ieder motormerk of motortype, hoewel onze voorkeur uitgaat naar BMW (boxer)motoren zoals de BMW R1200GS en alle Japanse motoren. Met het customizen van deze motorfietsmerken hebben wij de meeste ervaring en kunnen we zodoende voorzien van het beste customized motor design. Customizing zit onze professionele medewerkers in het bloed. Loop je al een tijd rond met het idee om jouw motor te laten customizen? Bij DMZ Custom Motoren ben je gegarandeerd aan het juiste adres.

Motor customizing

Wil je jouw motorfiets voorzien van een uniek design dat het beste past bij jouw type motor? Bel ons dan voor een afspraak met één van onze motordesigners. Onder het genot van een kop koffie bespreken we de mogelijkheden die jij als motorrijder hebt om jouw ideale custom motorfiets te laten ontwikkelen. Tijdens het gesprek zal onze designer duidelijk aangeven wat er mogelijk is en welke rol Custom Motoren zou kunnen spelen in het verwezenlijken van jouw idee. Wij proberen zo dicht mogelijk bij jouw oorspronkelijke plan te blijven en houden uiteraard rekening met het budget. Exclusiviteit, schoonheid, veiligheid, rijcomfort en betaalbaarheid vormen onze uitgangspunten.

Custom made motor

Onze custom motorshop heeft al menig motordroom verwezenlijkt en wij hopen ons ook in de toekomst te kunnen inzetten voor het realiseren van jouw unieke custom motorfiets. Het professionele team van Custom Motoren heeft door de jaren heen talloze customized motorcycles gebouwd en is sinds 2014 officieel toegetreden tot de selecte groep custom bike bouwers in Nederland. Je bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek! Wil je graag met de motordesigner spreken? Bel Custom Motoren voor een afspraak.

ADVERTENTIES