custom motoren

Custom Motoren is een full-service motorfietsbedrijf dat jouw gedroomde motorfiets design op maat voor je kan ontwikkelen. Heb je altijd gedroomd van een motorfiets op maat? DMZ Custom Motoren is je partner in alle stadia van het proces – van het basisontwerp tot het afstellen en rijklaar maken van jouw custom motorfiets. Customize jouw motor bij Custom Motoren Amsterdam! Wij hebben alles in huis om je motorfiets in het nieuw te steken en er een ‘one of a kind motorcycle’ van maken. Onze motordesigners maken gebruik van de laatste technieken, waardoor jouw motorfiets gegarandeerd een flitsend en trendy design krijgt. Denk hierbij aan de volgende mogelijkheden om je motorfiets te customizen: poedercoaten, zandstralen, wrappen, plastic dippen, airbrushing, spuiten en bestickering.

Customized motor

Om een customized motor te laten maken moet jij als opdrachtgever goed weten hoe jij zou willen dat jouw customized motor er uiteindelijk uit komt te zien. Custom Motoren streeft er naar om jouw droommotor te verwezenlijken en hiervoor dienen wij te weten hoe jij dit precies voor je ziet. We nodigen je uit voor een gesprek met onze motordesigner, die vervolgens een prototype maakt op basis van jouw wensen. Wij hechten veel waarde aan korte lijnen met jou als klant; het is tenslotte jouw idee en wij zullen er alles aan doen om dit in het uiteindelijke ontwerp zo dicht mogelijk te naderen. Na overleg en jouw goedkeuring van het prototype gaat Custom Motoren aan de slag met het customizen van jouw motorfiets.

Motor customizing

Als je een motorfiets wilt laten customizen ben je bij Custom Motoren in Amsterdam aan het juiste adres. Wij ontwerpen en bouwen custom motoren op maat. Loop je al langer rond met het idee om meer van jouw motorfiets te maken dan de standaard opties? Graag nodigen we je uit om bij ons langs te komen en de mogelijkheden voor een customized motor te bespreken. Custom Motoren is de Amsterdamse motor professional waar ieder eindresultaat met het beste motor idee begint. Bel of mail ons voor een afspraak.

ADVERTENTIES