custom motor zandstralen

Door jouw motorfiets te laten zandstralen creëer je een modern en trendy motordesign waarmee jouw motor een unieke look en ‘feel’ krijgt. Voordat het gewenste onderdeel kan worden gezandstraald, moet de motorfiets eerst worden gedemonteerd en dienen de motoronderdelen in kwestie uit elkaar te worden gehaald. Al met al een hele klus, die bij voorkeur door een specialist moet worden uitgevoerd. Bij Custom Motor ben je aan het juiste adres om jouw motoronderdelen te laten zandstralen. Onze mensen hebben vaker met dit bijltje gehakt en weten op welke manier de onderdelen van jouw motorfiets moeten worden bewerkt voordat ze klaar zijn om te worden gezandstraald.

Motoronderdelen zandstralen

Het zandstralen van motoronderdelen is niet zomaar gedaan. Je dient het motoronderdeel eerst een goede voorbehandeling te geven voordat het kan worden gezandstraald. De meeste motoronderdelen worden gezandstraald met het doel om deze een mooi mat uiterlijk mee te geven.

Motor laten zandstralen

Het zandstralen van jouw motoronderdelen kun je met een gerust hart aan Custom Motoren overlaten! Onze vakmensen hebben een passie voor custom motoren en kunnen bouwen op een jarenlange ervaring met onderhoud en modificatie van motorfietsen. Wil je meer informatie over het laten zandstralen van je motorfiets of –onderdelen? Bel dan de klantenservice van Custom Motoren of kom eens langs in onze werkplaats om de mogelijkheden te bespreken.